Eu unul, chiar nu știu pentru cine să votez: pentru Shor sau pentru Sandu?! (video)

Stimați concetățeni!

E dimineață din nou în Moldova.

Azi Procurorul General Robu a venit la parlament.

Domnul Robu a luptat cu corupția în 2019, în jumătate de an fiind înregistrate zero condamnări. Și iată că acum a fost propus să lupte din nou.

În rezultatul luptei sale, el însuși este cercetat pentru faptul că a luat 10 000 euro, deci, pentru o posibilă corupție.

Ca efect, Plahotniuc, Iaralov, Filat, Leancă, Filip, Gaburici, toți cei care au participat la miliard, stau la libertate. Procurorul General Stoianoglo, care i-a cercetat, e arestat.

Eu credeam că procurorul Robu va veni să se laude, că a întors miliardul furat, cele 100 mln euro din atacurile raider asupra băncilor, aeroportul, Tutun CTC. 

Credeam că va veni  macăr cu Drăguțanu în cătușe.

Ce face procurorul? Vine iar să ceară ridicarea imunității lui Shor, pe care tot el i-a ridicat-o în 2019. Și înaintează 9 cereri, cînd putea și una.

Voi sunteți teferi la cap?

Eu înțeleg că voi nu puteți să-l arestați pe Filat că v-a fost șef la PLDM. Nici pe Leancă că v-a fost șef la guvern.

Și nici măcar pe Gaburici, fiindcă v-a fost nu doar șef la guvern, dar și sponsor la prezidențialele din 2020 cu tot cu compania BEMOL. Și bea ceai prin cafenele cu Alaiba.

Cu atît mai mult pe Filip, care a privatizat Casa Presei, Cantina Parlamentului și mai nu știu ce. El o sprijinit-o pe Sandu la prezidențiale, așa că puteți să-l pupați în frunte cu tot cu Procuror.

Acest show frizează absurdul!

Eu unul, chiar nu știu pentru cine să votez.

Pentru Șor, pe care voi îl acuzați că a furat miliardul, sau pentru Sandu, care a votat pentru ca acest miliard să ajungă în băncile lui Shor, iar apoi în buzunarele lui Plahotniuc.

Dar ținînd cont de faptul că Sandu a zburat în 2012 la Doha cu avionul lui Shor, a primit 300 mii lei finanțare în 2016 de la Dufremolul lui Shor, a votat ca miliardul să ajungă la băncile lui Shor, a semnat cu Shor în august 2020 pentru demisia guvernului Chicu, eu zic, că și Shor și Sandu sunt oameni buni.

Iar eu, care am criticat aceste lucruri, sunt om rău!

De aceea propun ca de azi încolo, tot ce-ați furat voi – să ziceți că am furat noi. Voi deja o faceți, dar trebuie mai activ.

Totodată, vin cu un autodenunț la procuror, cerînd sa fiu chiar eu împachetat pentru mai multe crime groaznice.

Cineva trebuie să fie acuzat, nu-i așa?

  1. Eu i-am convins prin șiretlic și minciună pe Sandu, Negruță și Leancă să voteze pentru concesionarea aeroportului pe 29 mai 2013!
  2. Eu am promovat privatizarea BEM, dar nu Negruța. Apoi, am scris pe blog că la BEM- tot e bine. Dumitru poate confirma.
  3. Eu sunt participant la furtul miliardului, nu Plahotniuc, Leancă, Drăguțanu și soacra lui Litvinenco. Si tot eu, amenințînd cu moartea, l-am impus pe domnul Grosu să voteze la 7 noiembrie 2014 hotărirea secretă Nr. 938 de transfer a 9.5 mlrd lei băncilor lui Shor.

Apoi, amenințînd-o cu răfuiala pe doamna Sandu, am impus-o să voteze la 27 martie 2015 pentru alte 5.4 mlrd lei, care tot s-au dus la băncile lui Shor. Ei desigur se împotriveau, vroiau să iasă la conferințe și proteste, să dezvăluie furtul, dar eu nu le-am permis!

4. Eu le-am împins lui Gaburici și Nemerenco diplome false, ca să-i compromit.

5. Eu am falsificat semnăturile și casa de 8 mln lei a lui Spînu am scris-o că ar costa 3 mln!

6. Tot eu am falsificat tenderele, care au fost toate ca una cîștigate de firma Uralis al lui Alaiba!

7. Deja de omorul din Padurea Domnească, Landromat, atacuri raider, vinderea sistemului bancar străinilor, cred că, e clar de la sine.

Cu stimă, al Vostru….Vlad, pardon, Bogdan Țîrdea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *