Funcția de președinte s-a transformat într-o paranoie pentru Maia Sandu

Sandu, susținută de Plahotniuc și lacheii săi, începe o combinație serioasă pe întregul cîmp politic. Mîna lui Plahotniuc se vede la o milă distanță!


1. Deja a doua zi, avocatul Igor Popa (omul lui Plahotniuc) bate în Filat, susținînd că el cu Plahotniuc cît pe ce erau cumetri. Personal Filat n-a stat întemnițat, dar a chefuit prin saune.


2. În același timp, precum scrie Bazar Politic, Sandu contribuie la colectarea semnăturilor pentru Chirtoacă. Reamintim, Chirtoacă a slujit cu fidelitate lui Plahotniuc 8 ani.


3. La polul opus, consultanții români ai lui Plahotniuc, cu ajutorul lui Usatîi, ațîță spiritele contra lui Dodon. Scopul urmărit-să nu admită victoria lui Dodon din primul tur. Misiunea lui Usatîi este să-l discrediteze la maxim pe Dodon, în schimbul garanțiilor asigurate de români și americani cu privire la dosarele penale în care e vizat.


4. Frumos joc Maia Gheorghevna. Nu ai ce spune. De dragul funcției de președinte, Sandu a intrat în horă și cu Plahotniuc și cu Usatîi. Președinția s-a transformat în paranoie pentru ea. De dragul ei, e gata de orice.


5. De fapt, același joc perfid a fost și-n 2016. N-a ajutat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *