Sandu întotdeauna va sluji bandiților, iar cetățenii vor achita polița

La 2 iulie, prim-ministrul, Ion Chicu, urma sa prezinte in parlament proiecte foarte importante:

  • acordarea asistentei financiare pensionarilor în valoare de 700 de lei (660 de mii de persoane);
  • majorarea salariilor pentru medici (30% începînd cu 1 septembrie, în ianuarie cu aceeasi sumă);
  • alocarea altor 100 de milioane de lei fermierilor;
  • deschiderea parcurilor industriale- 50 de milioane de lei;
  • locuințe pentru militari – 20 de milioane de lei;
  • legea privind răspunderea judecătorilor, din culpa cărora Moldova a pierdut la CEDO…

Dar în dimineața aceleiasi zile, unele canale Telegram au publicat informații despre posibila apariție a procurorului general în parlament. Ei au scris că Stoianoglo ar putea veni pentru a cere ridicarea imunitatii lui Candu si Cebotari, liderii grupului de criminalitate organizată „PROvind Moldova”.

Auzind de asta, fractiunile parlamentare Sandu-Candu-Shor au boicotat sedinta parlamentului.

Înțelegeți despre ce este vorba?

Urmariti firul evenimentelor. Totul este foarte interesant.

Pe 3 iulie, premierul a anunțat că va veni din nou în parlament. Agenda reuniunii a inclus, de asemenea, un proiect privind crearea unei comisii parlamentare care să investigheze atacurile raider asupra sistemului bancar în perioada 2010-2011.

Atunci din BEM, VictoriaBank... au fost sustrasi aproximativ 100 de milioane de euro. Victor și Viorel Topa l-au acuzat pe Vladimir Plahotniuc. Ulterior, Veaceslav Platon a declarat că Andrian Candu este unul dintre principalii participanți la atacul banditesc!
Apropo, datorită acțiunilor furate, Plahotniuc și Shor au privatizat BEM (Sandu a votat Pentru la 29 august 2013, trimițînd un delegat), apoi au furat miliardul!
 Si ce credeti?
Platforma DA și PAS-ul Maiei Sandu știind că Plahotniuc și Candu au participat la atacurile raider, au refuzat să vină la  ședința  parlamentului pentru a crea comisia de anchetă.

De ce?

Nu cumva pentru a-l salva pe Candu și Plahotniuc?!

Ei pot spune orice, dar adevărul este același – acoperă bandiții și oligarhii. Și totul pentru că Sandu a fost la guvernare cu Candu cînd au concesionat  aeroportul, au privatizat BEM-ul, au furat miliardul, cafeneaua Gugută, insulele La Izvor din sectorul Sculeanca, etc.

Ea a ajutat acești bandiți atunci, îi ajută și acum. Și de fiecare dată nu pur si simplu. Shor a mentionat ceva în treacat despre salariile în plicuri pentru Maia … Bloggerul Luchianiuc a scris că plățile au fost uluitoare.

Noi nu am văzut acest lucru, desigur. Dar am văzut că Sandu votează pentru aeroport și alocarea a 5,4 miliarde de lei pentru bancile lui Shor. Vedem cum Sandu slujeste banditilor astăzi.  Și așa o va face mereu. Iar cetățenii vor plăti polița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *