Nici un candidat nu a făcut mai mult pentru oraș decît Ion Ceban

Candidatul PSRM, la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, are o serie de avantaje în raport cu concurenţii săi. Prin urmare, este și ținta tuturor atacurilor.

1.Spuneți-mi care dintre candidaţi are studii în materie de management urban? Radu? Năstase? Roşco? Totuși, Ceban a făcut studii în cele mai prestigioase universităţi din lume! Este vorba despre, École nationale d’administration (Franţa) şi Academia de Administrație Publică de pe lîngă Preşedintele Federației Ruse!!! Sau iarăşi alegem primar-un dansator, și ministrul Apărării – un strepteaser?

2.Cine dintre concurenţi cunoaşte mai bine situaţia din capitală, precum o știe Ion Ceban?

Să fie Năstase oare? „Paraşutistul” Codreanu? S. Radu care pînă în prezent caută birourile subalternilor cu busola şi GPS-ul telefonului?

3.Cine dintre concurenţi are proiecte concrete şi reale privind dezvoltarea oraşului?

Planuri care să trezească interes primarilor din Baku, Minsk şi Budapesta! Silvia Radu, pînă în prezent, fură iniţiativele PSRM (linie de troleibuz pînă la Sîngera etc). Lui Năstase, în genere, nu-i pasă de proiecte, planuri urbanistice! Are nevoie de Primărie pentru a sări în Parlament.

4.Cine are o experienţă managerială precum cea a candidatului PSRM?

Ion Ceban a fost vice-ministru al Educaţiei, Tineretului şi Sportului, a fost responsabil de proiecte internaţionale, ştie cum să-i convingă pe donatori şi să atragă investitorii în proiecte benefice pentru economia Moldovei.

Spuneţi-mi ce instituţii au condus Năstase, Codreanu, Roşco? S. Radu nu a condus nici măcar o primărie sătească. Dînsa este o capitalistă tipică, care îşi satisfăcea capriciile într-o întreprindere privată. Ea are o experienţă vastă, în a stoarce bani din cetăţeni, prin majorarea tarifelor la electricitate. Probabil, cu asta se va ocupa şi-n Primărie!

5.Cine a făcut mai mult pentru chişinăuieni decît Ceban?

Ce au făcut Năstase, Radu, Codreanu pentru construirea şi repararea terenurilor de joacă, a stadioanelor, a şcolilor? Au luptat cumva pentru majorarea compensaţiilor, a îndemnizaţiilor şi salariilor pentru categoriile defavorizate cum face Ion Ceban? Au dezvăluit măcar o schemă de la Primărie?

Totuși, Ion Ceban a deconspirat schema cu parcările, cu terenurile funciare! Asta și le-a jucat festa lui Chirtoacă, Grozavu, Gamreţchi, etc.!

Arătaţi-mi măcar o acțiune de protest împotriva construcţiilor ilegale la care să fi participat Radu, Năstase și Munteanu? Nu aţi văzut, nici nu veţi vedea! Cum ar putea liberalul Valeriu Munteanu să lupte contra liberalului Iurie Dîrda?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *