Putin îi de jină…

Tot mai multe probe apar că Putin în persoană, nu Chirtoacă, face majoritatea porcăriilor din Chișinău, și chiar din primărie!

Putin i-a pus lui Chirtoacă panglica Sfîntului Gheorghe în piept, pe care el a fost nevoit s-o poarte cu smerenie la mitingul din 9 mai.

Tot Putin l-a convins sa facă alianță cu comuniștii în CMC

Putin a permis lui Iosif Cobzon să cînte de ziua victoriei pe Piața Madrii Adunări Naționale. Și tot el i-a refuzat platformei DA sa-și organizeze mitingul din 7 iunie contra lui Plahotniuc şi Filat.

Același Putin a furat 570 ha de pămînt, la o valoare de circa 7 miliarde lei și le-a  dat intenționat firmelor de construcții apropiate PL-Dancicons, Transcom M, Darsimid etc.

Laba Moscovei a semnat autorizații pentru 2000 de construcții ilegale existente în capitală…Cel puțin, nu putea laba lui Chirtoacă să semneze așa porcării. Pentru asta există laba lui Nistor Grozavu, prin intermediul căreia acționează laba Moscovei…

Dar cel mai grav lucru e faptul că laba Moscovei a promovat colegii de clasă şi rudele membrilor PL în toate posturile de conducere din primărie fără ca primarul general să știe acest lucru!  Și fără concurs! Asta cu unicul scop de a-i compromite pe liberali și a ascunde adevărul istoric…

Astfel, de unde putea ști Chirtoacă că Aliona Berdilă, şefa Direcției Economie din primărie este nepoata Dinei Ghimpu, soția lui Mihai Ghimpu?

Sau, de unde putea sti Chirtoacă ca  Tudor Josan, numit tot de el șef-adjunct la Direcţia Transport Public îi este verișor, iar Radu Josan, director la SA ComAuto Nr 4, la fel îi este văr?. Apropo, tatăl lor, Mihai Josan, a devenit şef la ÎMGFL Nr.10.

Știind că Alexandru Fleaș este nepotul deputatului PL Gheorghe Brega, labele Moscovei l-au promovat şef-adjunct al Direcției Educație!

Aceeași nedreptate s-a produs și cu Igor Munteanu, fratele deputatului PL Valeriu Munteanu. Labele Moscovei, prin viclenie, l-au amplasat în funcția de şef-adjunct al Direcției Locativ Comunale!

Şefă a Direcției Relații Externe din primărie a devenit colega de clasă a lui Chirtoacă –Gabriela Ciumac. Și ca porcăria să capete forme apocaliptice, tatăl Gabrielei Ciumac a fost parașutat la funcția de şef al MGFL Nr 19.

Un alt coleg de clasă a lui Chirtoacă – Igor Gamrețkii – a devenit, contrar voinței sale, şef al Direcției Transport Public!

Tot laba Moscovei dă tendere exclusiv firmei Parstar a lui Ghimpu și spaţii de publicitate firmei Aldora Art a lui  Lucian Chirtoacă…

Ghimpu cu lacrimi în ochi a aflat că a cîștigat doar în 2010-2011circa 500 mln lei. Și Ghimpu, și Lucian Chirtoacă s-au adresat de mai multe ori la Procuratura Generală, dar aceasta, executînd ordinele Kremlinului, refuză să le deschidă dosare penale. Și mai obijduitor e faptul că procuratura refuză să le confiște averile nu la ordinul lui Plahotniuc, ci al lui Putin!

Mai pe scurt, Putin îi de jină în toate, nu Chirtoacă.

Poate Putin în realitate conduce capitala, iar noi nici nu știam?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *