Cum CPE va înăbuși revoluția…

Azi am primit de la un cititor fidel un proiect de lege care chipurile se discută în alianță. Sensul proiectului constă în fortificarea securității naționale, evitarea unor evenimente sîngeroase, gen celor produse în Ucraina.

Iată textul:

Preambul

Pornind de la faptul că mulţi cetăţeni au prins ciudă că nu ei au pus mâna pe BEM şi Aeroport,
Constatînd cu stupoare faptul că există suficienţi indivizi debusolaţi de propaganda comunistă care vor să ne împiedice să punem laba şi pe Moldtelecom,
Conştienţi de faptul că există indivizi dubioşi care urzesc planuri diabolice de a distruge schemele pe care le-am creat cu atîta chin şi suferinţe apostolice,

Autorii proiectului propun:

Dispoziții privind critica CPE

 • Art.1) Cine critică PLDM va incasa un pumn după cap, PLR-2 pumni, PD-3 pumni (unul de la președintele formațiuni, și cîte unul de la Procurorul general și de la directorul CNA).
 • Art.2) Cine critică guvernul va avea de suportat 4 pumni, parlamentul – 5, pe Plahotniuc – 6 pumni.
 • Art.3) Plus la aceasta, cine-l critică pe Plahotniuc și pe fin, va fi declarat persona non-grata la clubul Drive.

Notă:

a) Numărul pumnilor poate varia. În circumstanțe deosebit de grave, care se referă la critica în adresa lui Vlad Plahotniuc, Ilan Șor sau Anatol Stati, Consiliul alianței poate decide schimbarea pumnilor pe picioare.
b) Pentru a nu crea tensiuni și conflicte în alianță, indivizii care vor proiecta pumnii spre fizionomia acuzaților, se vor schimba prin rotație. Respectiv, Alianța va delega cîte un reprezentant de la fiecare componentă.

Dispoziții privind lauda puterii

 • Art.4 Lauda puterii este o datorie sfîntă a fiecărui cetățean.
 • Art.5 Lauda trebuie să fie proporțională și echilibrată, adresată pe rînd și concomitent tuturor componentelor alianței. Lauda doar unei componente va fi interpretată ca un act de agresiune, care tinde spre a semăna zîzanie în rîndurile alianței și a compromite cursul european.
 • Art.6 Dacă un reprezentant al alianţei a fost lăudat public, fără să fie lăudate şi celelalte componente, el este obligat să anunţe consiliul alianţei, pentru a remedia situaţia şi a demara acţiuni punitive faţă de infractor. Totodată, el trebuie să prezinte probe video şi audio concludente, că a lăudat componentele care nu au fost lăudate. Lauda trebuie să fie convingătoare. În caz contrar, cel lăudat va fi declarat complice cu cel care a emis lauda iar crima va fi calificată ca una comisă în grup şi planificată din timp, deci deosebit de gravă.
 • Art.7 Lauda doar unei componente va fi penalizată foarte dur de toate cele 3 componente ale alianţei, inclusiv de partidul/deputatul/ministrul care a fost lăudat.
 • Art.8 O dată pe trimestru, fiecare cetăţean trebuie să prezinte probe video şi audio, care ar confirma că tot acest timp el a lăudat concomitent şi nesilit de nimeni toate cele trei componente ale alianţei. Lauda trebuie să fie sinceră şi creativă. Lauda făcută a lehamite va fi penalizată.
 • Art.9 Pedeapsa celor care se fac vinovaţi de lipsa laudei va fi una conform standardelor europene şi legii antidiscriminare. Altfel spus, femeile, bătrînii, invalizii şi indivizii cu orientare sexuală netradiţională vor fi tratați la modul egal cu ceilalţi cetăţeni. Respectiv, vor incasa un număr identic de picioare cu cele incasate de alte categorii de cetăţeni, fără nici un fel de favoruri sau discriminare. Consiliul Antidiscriminare va monitoriza procesul.

Dispoziții privind lauda opoziției

Lauda opoziției este o crimă extrem de gravă, echivalată cu trădarea interesului personal al liderilor guvernării.

În acest sens, propunem:

 • Art.10 Cine lauda PCRM va incasa 7 picioare. Acest exercițiu democratic va avea următorul algoritm: 3 picioare din partea guvernului, 3 din partea parlamentului, 1 din partea societății civile. (Această propunere a trezit nemulțumirea societății civile și în special al CNP, care se arată indignat de această nedreptate, cerînd proporție egală, adică dreptul de a proiecta 3 picioare).
 • Art.11 Cine laudă PL – va incasa 13 picioare. Toate la ora 13, minutul al 13, pe data de 13 a fiecărei luni.

Dispoziții privind critica opoziției

 • Art.12 Cine critică PCRM, PSRM sau Antimafia va primi 100 lei, un pahar de vin și o pereche de izmene;
 • Art.7 Cine-l critică pe Voronin – 200 lei, 2 păhare de vin și 2 perechi de izmene;

Dispoziții privind profilaxia criticii

 • Art.8 Cine anunță organele abilitate că cineva are de gînd să critice alianța – primește 300 lei, 3 păhare cu vin și 3 perechi de izmene;
 • Art.9 Cine anunță organele abilitate că cineva planifică să laude PCRM sau pe Voronin –primește 400 lei și 4 păhare de vin, și 4 perechi de izmene.

Dispoziţii finale.

Legea propusă este în concordanţă cu Harta Siciliana și a primit avizul Comisiei de la Palermo.

Legea va permite menţinerea Alianţei pe vecie la putere, cu “toate schemele, contrabanda şi atacurile raider”.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *