Cum unii politicieni pro-Rusia peste noapte se declară anti-Rusia?

Mulți cetățeni întreabă, cum unii  politicieni pro-Rusia peste noapte se declară anti-Rusia?

Foarte simplu.

  1. În primul rînd, Procuratura Generală, reformată cu bani externi, deschide dosar penal pentru orice fleac- tăierea unui copac, protest, etc. Nu exclud că acționează la indicația partenerilor externi.
  2. Urmează un eventual arest (ca opțiune-confiscarea activelor sau anunțarea în căutare internațională de către Interpol).
  3. Ulterior, persoana arestată se adresează ambasadorilor acreditați la Chișinău, deputaților APCE, UE și OSCE, începe  a “coopera”cu  organele de drept din Occident.
  4. Mai apoi, ambasadorii sau eurodeputații fac apel către conducerea țării, cu mențiunea- inculpatul să fie eliberat sau închisă cauza penală.
  5. După are loc miracolul! Politicianul este eliberat, Interpolul suspendă urmărirea! Politicianul „pro-rus” eliberat începe să-l critice pe I. Dodon și PSRM.
  6. Ulterior, participă la marșurile LGBT, de dorit cu toată familia! Un fel de cult al „inițierii”  în valorile și standardele UE.
  7. După, este invitat la TV8, Jurnal TV, TVR, PRO TV, de unde atacă dur președintele, Rusia și Uniunea Economică Euroasiatică!
  8. Mai apoi i se propune să recurgă la o abominație mai gravă- să înregistreze partid spoler. De ex: Blocul Electoral pentru Uniunea Vamală, sau ceva de genul. La alegeri blocul X este votat de 3 – 5%, asigurînd victoria partidelor de dreapta. Ca opțiune- fac apel la cetățeni să boicoteze  alegerile!
  9. După, urmează ultimul test – scrie adresare către Procuratura Generală pe foștii “tovarăși” susținători ai Federației Ruse, ai Uniunii Economice Euroasiatice, etc.
  10. Apoi urmează Supriza!Insul beneficiază de azil politic în UE, fie devine primar/deputat, fie beneficiază de granturi externe generoase.

Însă, condițiile sunt foarte dure: trebuie să atace constant și dur susținătorii pro-Uniunea Vamală, ortodoxia, Rusia, să arunce compromat în spațiul public și să slăvească Dreapta și UE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *