Năstase a promis că va lupta cu mafia pînă la capăt, dar, a renunțat…

Andrei Năstase este un bun avocat, dar nu un bun manager, și nici nu un bun gospodar. Ceban este mai pregătit în administrarea publică, cunoaște mai bine problemele orașului. Și asta, înțeleg toți, chiar dacă nu toți recunosc.

Năstase, destul de eficient, a luptat cu regimul Plahotniuc.  A promis că va distruge schemele, că va întoarce miliardul, iar Plahotniuc, Ghimpu, Candu, Leancă și cu  Șhor vor sta la pușcărie.

Și poporul a votat pentru el. Poporul i-a încredințat această misiune!

Înțelegînd aceasta, parlamentul a votat pentru el-ministru al MAI. Pentru că acolo lucrează 16 mii de polițiști, există departamentul de supraveghere, interceptări telefonice, supraveghere video! 

Pînă la ziua de azi, domnul Năstase, n-a lichidat nicio schemă la MAI. PL și PDM  susțin că contrabanda continuă să aibă loc, iar schemele funcționează ca ceasul!

N-a reținut niciun bandit, nu mai zic nimic de „rechinii mari”.

La MAI, la Vamă și Poliția de Frontieră și azi lucrează bine mersi mulți oameni de-a lui Plahotniuc.

Reieșind din cele spuse, mulți cetățeni se tem că Șhor și Plahotniuc vor reveni în țară.

Cetățenii i-au încredințat lui A. Năstase una din cele mai importante misiuni-Lupta cu Mafia. Iar Năstase a ales să meargă la primăria capitalei, abandonîndu-și promisiunile: distrugerea regimului și schemelor sale criminale.  

Năstase vrea să facă ceea ce n-a făcut niciodată. Cîndva la fel a procedat și Urechean-fiind un bun manager, a trecut în parlament și s-a prăbușit. 

La fel a procedat Chirtoacă- fiind politician, a mers la primărie. Rezultatul este jalnic.

Bineînțeles, pe Năstase îl poți înțlege. El vrea să plece din guvern, vrea să iasă de sub tutela Maei Sandu, se vrea primar, iar apoi, precum a menționat chiar el, să candideze la președinție. Astfel, va deveni lider absolut pe segmentul de dreapta.

Dar merită, de dragul acestui interes, să calci peste propriile promisiuni și pe încrederea electoratului?  Merită de renunțat la lupta împotriva mafiei,  fără a o duce la final?

Alegere pentru Năstase. Și pentru alegători.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *