Suburbiile votau primari de dreapta, care după vot uitau de ei

Actualmente, se discută intensiv rolul suburbiilor în cadrul algerilor din Chișinău. Cică, locuitorii suburbiilor vor ieși masiv la urne exprimîndu-și votul ca de obicei!

Dar asta nu este chiar așa. Lucrurile se schimbă.

În mod real, PSRM a cîștigat în 4 suburbii: Vadul lui Vodă, Vatra, Cricova și Colonița. Dar cel mai important, pentru prima dată mergem în turul II în Băcioi și Sîngera.

Asta înseamnă că acțiunile și efortul depus de  Ion Ceban n-au fost în zadar. Nu cunosc nicio suburbie, în care Ion Ceban să nu fi ajutat oamenii. Și oamenii au observat acest lucru!

El s-a implicat activ în diverse probleme ale suburbiilor: drumuri, canalizații, gunoi, apa; s-au reparat școli și grădinițe, etc.

Dacă s-a ajuns pînă la situația că în Colonița 72% dintre cetățeni au votat pentru candidatul PSRM, înseamnă că oamenii au apreciat efortul lui Ion Ceban depus în suburbii.

Cu ce s-au ocupat candidații drepții toti acești ani și acum inclusiv?

Au speriat continuu cetățenii, chipurile vine Putin cu tancul, urșii cu arcul! Țoti vor fi deportați, violați, în opinci încălțați!  

În consecință, oamenii se mobilizau exprimîndu-și votul în favoarea drepții.

Acum iarăși îi sperie, ca va veni stînga și  suburbiile vor fi excluse din componența minicipiului!.Și așa 28 de ani!

Apropo, concurentul nostru, A. Năstase, face același lucru, deși, singur moare de rîs de propriul său delir!

Pînă la urmă învingător pe Chisinau întotdeauna este exponentul stîngii, fapt cunoscut de toți.

Dreapta cîștigă din contul celor 12-18 mii de voturi oferite de suburbii. În rezultat, diferența între candidați este de 4-6 mii de voturi în favoarea candidatului de dreapta.

După alegeri, exponenții dreptei uită rapid de suburbii. Liderii rămîn cu puterea, schemele și dezmățul. Locuitorii –cu problemele!

În rezultat, gunoiștea de la Țîntăreni, cea mai mare din Europa, cum a fost așa și va rămîne. Iar copii vor muri de cancer.

Cum au  fost la Băcioi 5 gropi de gunoi, unde șoarecii joacă tănănica ca la ei acasă, așa și va rămîne.

Cum sunt la Codru deconcectari de apă, așa vor fi!

Cum a fost la Sîngera (și nu doar) mirosul înțepător de la stația de epurare, așa și este. Unica modificare, e că mirosul s-a întensificat!

Soluția e simplă- e timpul să unim Chișinăul.

Suburbiile și chișinăuienii trebuie să susțină un singur candidat, decis să rezolve problemele tuturor, dar nu să declanșeze altele.

Și acest candidat este Ion Ceban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *