Vorbește lumea că ați ajuns la Moscova în portbagajul unui Jiguli și îmbrăcat în burqa

Continuă schimbul de replici între deputatul socialist Bogdan Țîrdea și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi pe tema eventualelor dosare pe care Usatîi le-ar avea la Moscova. Reacția a fost postată de Țîrdea pe blogul său.

Țîrdea spune că a aflat de prezența liderului PN la Moscova, așa cum a fost provocarea, în timpul unui eveniment electoral la Bălți, dar are câteva întrebări pentru acesta.

Deputatul socialist s-a arătat nedumerit de ce Usatîi a ales să meargă fără el, așa cum i-a cerut și spune că liderul PN ar fi ajuns la Moscova cu o cursă București-Minsk și ar fi ajuns la Moscova în portbagajul unui Jiguli „așa cum trec majoritatea penalilor și infractorilor căutați de autoritățile ruse”.

Țirdea sugerează că Usatîi ar avea mai multe dosare penale și că din această cauză a publicat live-ul abia atunci când a revenit în Moldova, iar la Moscova a evitat orice întrevedere cu politicieni ruși și nici nu a mers la vila pe care o deține la Rubleovka. Asta pentru că recent, acolo ar fi avut loc percheziții în cadrul acelor dosare, mai spune deputatul socialist.

Renato Usatîi nu a comentat deocamdată acuzațiile. Schimbul de replici dintre cei doi a început după o postare pe facebook a deputatului socialist care l-a provocat pe Usatîi la o plimbare împreună prin Moscova prin fața Comitetului de Urmărire sau a Procuraturii. În replică, a doua zi, Usatîi a transmis un live din centrul Moscovei prin care a cerut socialiștilor să nu provoace procese penale împotriva sa și i-a adresat mai multe cuvinte obscene.

sursa: unimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *