De ce Trinomul PD-PCRM-Șhor îl atacă pe Dodon?

Sunt șocat, la ce tertipuri au recurs lacheii Departamentului de Stat pentru al distruge pe Dodon.

Așa ceva n-a simțit niciun politician local pe pielea sa:

 1. Au boicotat alegerea președintelui.
 2. Au boicotat ceremonia de investire a noului președinte.
 3. Au lipsit președintele de prerogative.
 4. De 5 ori au suspendat președintele din funcție.
 5. N-au votat niciun proiect emis de președinte. Au respins pînă și anularea legii miliardului și legea despre capitalul familiei.  
 6. Au organizat accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial, în care au avut de suferit mama și fiul său.
 7. Au promis inițierea procedurii de impeachment.
 8. Susțin că vor lichida funcția președintelui.
 9. Prin decizia CC i-au  interzis să fie membru de partid. Lui Snegur, Lucinschi, Voronin, Ghimpu, Lupu nimeni nu le-a interzis.
 10. PAS, PPDA, PL, PUN, pe rînd, s-au adresat la procuratură. Toți au solicitat  pedepsirea lui Dodon pentru trădare de patrie, mai exact, pentru întrevederile cu Putin, obținerea statului de observator în cadrul UV, împotrivirea de predare a Stadionului Republican Ambasadei SUA.
 11. Au demarat campania de denigrare a președintelui, a familiei și  mamei sale, atribuindu-le toate păcatele. Dodon este vinovat de  toate! 
 12. Boicotează președintele: au interzis referendumul, boicotează  sedințele Consiliul de Securitate, au blocat participarea Moldovei  ca observator în cadrul  Uniunii Economice Euroasiatice, blochează exportul spre Rusia, amăgesc migranții moldoveni că nu vor beneficia de amnistie.
 13. Ascund de președinte invitația de a participa la ședința ONU, etc.
 14. Intimidează și amenință cetățenii care-l susțin pe președinte cu  deschiderea dosarelor penale.
 15. Au încercat să mintă cetățenii că Dodon e cu Plahotniuc. 🙂

Toate aberațiile sunt expuse de PDM și lacheii PDM: PCRM, Șhor, etc. Scopul lor este  denigrarea președintelui și instituției prezidențiale, distrugerea PSRM,  preluarea puterii de către Trinomul oligarhic, adică Plahotniuc-Voronin-Șhor.

Și acum, dacă PSRM și președintele Dodon sunt partenerii PDM, de ce l-au lipsit pe Dodon de prerogative?  De ce i-au înscenat accidentul?  De ce îl boicotează? De ce îi sperie susținătorii?

Răspunsul este evident: deoarece Dodon nu este partenerul PDM, ci oponentul lor. Și pentru că Dodon este susținut de Putin, iar ei de Departamentul de Stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *