despre Blocul ACUM

Mi-i jale de alegătorii segmentului de dreapta. Dînșii, nu au nici pe cine alege, nici cu cine se mîndri.  Liderii sunt corupți, ideile discreditate,  iar realizările – zero. Vor merge și de astă dată la vot stăpînindu-și cu greu reflexul de vomă. Ca și în 2014, 2015, 2016, 2018…

Pe 16 decembrie, poporul a rămas stupefiat de împerecherea publică a 3 partide și a unui grup de politicieni- sub denumirea blocul ACUM. La 17 decembrie, sprijinul pentru acest bloc l-au vociferat încă 3 partide mafiote: PL, PLR, PUN.

Oamenii au intitulat blocul „Alianța Corupționiștilor și Unioniștilor din Moldova”.

Blocul, cunoscut anterior sub denumirea de PAS-DA, e format din luzeri cu experiență.

Au pierdut alegerile prezidențiale din 2016, deși au beneficiat de susținerea tuturor partidelor din AIE.

În scrutinul pentru primăria capitalei, la fel n-au obținut nimic.

Au protestat contra sistemului mixt, ca, într-un final, să meargă în alegeri exact în baza acestui sistem!

Au promis să lupte cu corupționiștii, ca să ne trezim că i-au adunat pe toți în jurul lor (PLDM; PL; PUN). Cu oligarhii, aceiași poveste.

Ideile ACUM privind lupta cu oligarhii (adică, cu partenerii din PDM)- este o materializare desăvîrșită a marasmului.

Domnilor, personal nu vă amuză minciunile expuse?

În spatele „luptătorilor” din voi  stau oligarhii Sturza, Filat, Țopa, Platon, Ghimpu, Lucinschi.

  1. Milionarul Victor Țopa -nașul lui Andrei Năstase și sponsorul Jurnal TV.
  2. Vlad Filat– fostul șef al Maiei Sandu, i-a transmis acesteia consilierii (Dumitru Alaiba), structurile de partid, deputații din PLDM, chiar și bodyguarzii (Vasile Popa).
  3. Chiril Lucinschi– proprietarul TV7. Pe 22.02.17 chipurile a transmis benevol 75% din acțiunile postului TV7 în favoarea TV8, susținător al Maiei Sandu. 25% dintre acțiuni le-au păstrat copii săi- Petru și Alexandra!
  4. Ion Sturza– a stat la baza întemeierii PLDM, a  condus Consiliului Economic instituit de Iurie Leancă (18.06.13). În ianuarie 2016 a cerșit susținerea PDM pentru suplinirea funcției de premier.

Și da, în guvernul prezentat de oligarhul Sturza  intrau și „ luptătorii cu oligarhii” Alexandru Slusari,  Stanislav Pavlovschi, Alexandru Macedon- adică, miezul PPDA! A fost acolo și Alexandru Stoianoglo, deputat PDM între 2009-2010.

  1. Și Anatol Șalaru și-a exprimat susținerea pentru blocul ACUM. Șalaru este finul lui Anatol Stati, ultimul, prieten de suflet cu Petru Lucinschi.
  2. Nu mai zic că Ilan Shor a sponsorizat deplasările charter pentru Maia Sandu la Doha și campania prezidențială din 2016. Tac și despre banii oligarhului kazah Mukhtar Ablyazov.

Promisiunile  acestor inși, de a  Nu Fi în alianță cu PD, provoacă zîmbet poporului și ambasadorului SUA.

Dînșii 7 ani au fost în alianță cu PD la sugestia ambasadorului SUA. Și acum vor fi. Doar, fără PDM- dreapta trece automat în opoziție.

Adaug de la mine că, oricare ar fi formula- oricum în opoziție vor fi.

Deși, locul lor firesc nu este în opoziție, ci la pușcărie!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *